Valcasotto Beppino Occelli

In de jaren 90 heeft de beroemde kaasmaker van Italie de antieke en tradionele kaasmakerij van Valcasotto ontdekt. 
Alleen een bezoek aan dit kleine pittoreske dorpje, met een drankje op het terras is al de moeite waard.
Maar waarschijnlijk vertrek je niet zonder een aantal van de heerlijke kazen die je hier in het lokale Beppino Occelli winkeltje kan kopen.
 
In het restaurant kan je ook prima eten lunchen/eten. Waarbij veel gerechten met een kaas van Occelli zijn bereid. Zie casaboscoverde.webnode.nl/wat-te-doen/culinair/valcasotto-beppino-occelli/
 
Wil je dit bezoek echt goed doen, boek dan een rondleiding in de kaaskelders. Geef dan wel van tevoren aan dat je de rondleiding in het Engels wil krijgen en vergeet niet (ook al is het hoogzomer) om iets warms mee te nemen. De kelders hebben een constante temperatuur van 8 graden...